Incidenten reiniging

Mannen van Schoon staat voor u klaar bij het reinigen van specialistische klussen!

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Helaas kan er altijd iets naars op de werkvloer gebeuren, bijvoorbeeld een situatie waarin veel bloed in de ruimte te vinden is. Dit heeft een uiterst professionele en grondige reiniging nodig, het secuur reinigen in dit soort gevallen wordt bij Mannen van Schoon ‘Incidenten reiniging’ genoemd. De naam zegt het al. 

Als u aan een moord of plaats delict denkt, denkt u waarschijnlijk aan één ding: bloed. Bloed kan schadelijke effecten hebben op het interieur van een gebouw en kan bewoners zelfs besmetten met bepaalde ziektes die door bloed worden overgedragen. Het zelf proberen schoon te maken van bloed is dan ook absoluut geen goede oplossing! Naast dat dit grondig moet gebeuren kan het ook nog eens als traumatisch worden ervaren. 

Ervaringen met een plaats delict, bloed, moord, zelfmoord of een levenloos lichaam zijn gebeurtenissen waar de meeste mensen niet op voorbereid zijn.

Bloed en andere lichaamsvloeistoffen worden als biologisch gevaarlijk beschouwd en kunnen vaak zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van uzelf, uw gezin of werknemers.

Het wordt daarom ten zeerste aanbevolen om alleen goed opgeleide en gecertificeerde professionals een plaats delict of een plek waar bloed ligt schoon te laten maken.

Wij begrijpen de enorme impact die dit soort gevallen met zich mee kan brengen. Uiteraard houden wij hier rekening mee en zullen het werk zeer zorgvuldig en discreet uitvoeren! Na één telefoontje staan wij direct voor u klaar, wij zijn ook 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?