Oplevering nieuwbouw, verbouw of renovatie

Een woon- of werkomgeving die super schoon en netjes is, geeft de nieuwe bewoner direct een goed gevoel. Een grondige reiniging maakt dat een ruimte leefbaar is en verlangens oproept om er in te wonen.

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Niemand zit te wachten op een vies en onfris huis. Het grondig schoonmaken van een huis behoort doorgaans niet tot één van de hobby’s van de gemiddelde Nederlander. Gelukkig hoeft u het niet zelf te doen, wanneer u voor ons kiest. Wij zorgen ervoor dat uw oude pand, huidig kantoor, of nieuwe huis  brandschoon, proper en rein is. 

Wij, de Mannen van Schoon, begrijpen wat echt schoon is! Daarom zetten we graag een stap extra om de ervaring van een potentiële koper of huurder zo goed en fijn mogelijk te maken. Ook bij een verhuizing staan we natuurlijk voor u klaar. We zorgen ervoor dat het oude pand netjes en schoon wordt achtergelaten en dat het nieuwe pand klaar is voor gebruik. Hierdoor kunt u met frisse energie beginnen in het nieuwe pand! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gerealiseerde opdrachten:

gevelreiniging

Doordat vuil ongehinderd zijn gang kan gaan aan de buitenkant van je pand worden de muren geleidelijk aan viezer en viezer. Door deze periodiek te laten reinigen voorkom je schade aan je voegen en een vuile laag over je muren.

Bewassing houtdelen

Het jaarlijks onderhoud van de buitenkant van je woning zorgt voor een langere levensduur en daarbij ook een kostenbesparing. Ook oogt dit natuurlijk veel beter, zoals bij deze woning in Leeuwarden te zien is!

Ontstickeren raamwerk

Voor Two-Wrap in Sneek hebben we de ramen van een winkel in Leeuwarden ontdaan van stickers welke waren beplakt met reclamemateriaal.

Oplevering woningen Almere

Dit is 1 van de 17 woningen in Almere die wij voor de verkoop compleet hebben gereinigd.

Gevelreiniging woning

Muren worden dag in dag uit blootgesteld aan verschillende soorten vuil, het periodiek reinigen van de stenen muren zorgt voor een langere levensduur en een prachtig aanzicht.

Dieptereiniging vloer

Vloeren die jaren veelvuldig worden gebruikt worden continu blootgesteld aan vuil onder bijvoorbeeld je schoenen, door een dieptereiniging zorgen we ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?