Vloeronderhoud & Behandeling

Een vieze vloer of ondergrond wordt als zeer vervelend ervaren. Dit soort oppervlaktes zijn  vaak moeilijk goed en grondig te reinigen. Neem bijvoorbeeld vieze vloerbedekking of tapijt, naast vaak zichtbaar vuil, kan het ook een onaangename geur veroorzaken!

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Mannen van Schoon helpt u graag bij dit soort problemen!

Geen vloer of ondergrond is voor ons te vies. Wij gaan graag de uitdaging aan en maken uw vloer, vloerbedekking of tapijt weer als nieuw!

Vloeren en ondergronden worden dagelijks gebruikt. Regelmatig stofzuigen en dweilen is vaak in eerste instantie voldoende. Maar hiermee verwijdert u niet al het vuil! Wij adviseren dan ook om uw vloer jaarlijks door een gespecialiseerde schoonmaker als Mannen van Schoon te laten reinigen! Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw vloer maar zorgt ook voor een aangename leefomgeving en een frisse lucht.

Mannen van Schoon kan vrijwel iedere vloer voor u behandelen;

  • Linoleumvloeren
  • Tapijtvloeren
  • Kurkvloeren
  • Pvc-vloeren
  • Tegelvloeren

Gerealiseerde opdrachten:

gevelreiniging

Doordat vuil ongehinderd zijn gang kan gaan aan de buitenkant van je pand worden de muren geleidelijk aan viezer en viezer. Door deze periodiek te laten reinigen voorkom je schade aan je voegen en een vuile laag over je muren.

Bewassing houtdelen

Het jaarlijks onderhoud van de buitenkant van je woning zorgt voor een langere levensduur en daarbij ook een kostenbesparing. Ook oogt dit natuurlijk veel beter, zoals bij deze woning in Leeuwarden te zien is!

Ontstickeren raamwerk

Voor Two-Wrap in Sneek hebben we de ramen van een winkel in Leeuwarden ontdaan van stickers welke waren beplakt met reclamemateriaal.

Oplevering woningen Almere

Dit is 1 van de 17 woningen in Almere die wij voor de verkoop compleet hebben gereinigd.

Gevelreiniging woning

Muren worden dag in dag uit blootgesteld aan verschillende soorten vuil, het periodiek reinigen van de stenen muren zorgt voor een langere levensduur en een prachtig aanzicht.

Dieptereiniging vloer

Vloeren die jaren veelvuldig worden gebruikt worden continu blootgesteld aan vuil onder bijvoorbeeld je schoenen, door een dieptereiniging zorgen we ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?