Graffiti verwijdering

Graffiti is een groot probleem voor eigenaren van bedrijven en commercieel onroerend goed. Het vermindert niet alleen de waarde van een bedrijf of pand, maar neemt ook een gevoel van veiligheid weg. Graffiti is (meestal) niet wenselijk en kan zo maar afbreuk doen aan het bedrijfsimago van uw onderneming.

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Straatkunst verwijderen

Straatkunst of niet, graffiti wordt overal gespoten. Ook op gebouwen waar dat niet gewenst is. Gelukkig zijn er een aantal effectieve manieren om graffiti grondig te verwijderen. Geen graffiti is opgewassen tegen onze formule van expertise, ervaring én het juiste schoonmaakmateriaal…

Ons wordt regelmatig gevraagd om graffiti te verwijderen. Wij vinden het leuk om te doen, dus zeggen we praktisch altijd ‘ja’ op dit soort aanvragen.

We zorgen ervoor dat we voorzichtig maar doeltreffend te werk gaan. Met heet water onder gepaste druk halen we de graffiti van de muur zonder sporen achter te laten. 

Ongepaste kunst + water onder gepaste druk = verwijderen graffiti!

Gerealiseerde opdrachten:

gevelreiniging

Doordat vuil ongehinderd zijn gang kan gaan aan de buitenkant van je pand worden de muren geleidelijk aan viezer en viezer. Door deze periodiek te laten reinigen voorkom je schade aan je voegen en een vuile laag over je muren.

Bewassing houtdelen

Het jaarlijks onderhoud van de buitenkant van je woning zorgt voor een langere levensduur en daarbij ook een kostenbesparing. Ook oogt dit natuurlijk veel beter, zoals bij deze woning in Leeuwarden te zien is!

Ontstickeren raamwerk

Voor Two-Wrap in Sneek hebben we de ramen van een winkel in Leeuwarden ontdaan van stickers welke waren beplakt met reclamemateriaal.

Oplevering woningen Almere

Dit is 1 van de 17 woningen in Almere die wij voor de verkoop compleet hebben gereinigd.

Gevelreiniging woning

Muren worden dag in dag uit blootgesteld aan verschillende soorten vuil, het periodiek reinigen van de stenen muren zorgt voor een langere levensduur en een prachtig aanzicht.

Dieptereiniging vloer

Vloeren die jaren veelvuldig worden gebruikt worden continu blootgesteld aan vuil onder bijvoorbeeld je schoenen, door een dieptereiniging zorgen we ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?