Glasbewassing

Het aanzicht van uw pand is vaak de eerste indruk die anderen van uw bedrijf krijgen! Het is daarom van groot belang dat het er allemaal tip-top uitziet. 

Wilt u een sterke indruk achterlaten? En er zeker van zijn dat uw pand in perfecte staat verkeert? Dan kunt u ons inschakelen!

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Staat u te bibberen wanneer er op grote hoogtes schoonmaakwerkzaamheden moeten worden verricht? 

Wij nemen deze risicovolle bezigheid graag voor u uit handen. Wie weet wat u allemaal tegenkomt qua viezigheid op grote hoogte!  Naast het feit dat we ongelukken willen voorkomen, hebben wij ook de expertise in huis om het schoonmaken zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen. 

Mannen van Schoon heeft alleen kenniswerkers in dienst. Dit betekent letterlijk dat we in moeilijke, veeleisende situaties precies weten hoe we moeten handelen. 

Al onze werknemers worden continu getraind in gezondheids- en veiligheidsprocedures, die met name belangrijk zijn bij het werken op hoogte en chemische stoffen. 

Wilt u weten wat Mannen van Schoon voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gerealiseerde opdrachten:

gevelreiniging

Doordat vuil ongehinderd zijn gang kan gaan aan de buitenkant van je pand worden de muren geleidelijk aan viezer en viezer. Door deze periodiek te laten reinigen voorkom je schade aan je voegen en een vuile laag over je muren.

Bewassing houtdelen

Het jaarlijks onderhoud van de buitenkant van je woning zorgt voor een langere levensduur en daarbij ook een kostenbesparing. Ook oogt dit natuurlijk veel beter, zoals bij deze woning in Leeuwarden te zien is!

Ontstickeren raamwerk

Voor Two-Wrap in Sneek hebben we de ramen van een winkel in Leeuwarden ontdaan van stickers welke waren beplakt met reclamemateriaal.

Oplevering woningen Almere

Dit is 1 van de 17 woningen in Almere die wij voor de verkoop compleet hebben gereinigd.

Gevelreiniging woning

Muren worden dag in dag uit blootgesteld aan verschillende soorten vuil, het periodiek reinigen van de stenen muren zorgt voor een langere levensduur en een prachtig aanzicht.

Dieptereiniging vloer

Vloeren die jaren veelvuldig worden gebruikt worden continu blootgesteld aan vuil onder bijvoorbeeld je schoenen, door een dieptereiniging zorgen we ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?