Gevelreiniging

Uw bedrijfspand is de eerste indruk die bezoekers/klanten krijgen. Het is daarom van belang dat deze optimaal wordt gepresenteerd!

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Mannen van Schoon kan u hierbij helpen! Wij beoordelen het pand en weten precies wat er nodig is om uw pand weer in topconditie te brengen! Wij passen verschillende reinigingstechnieken op zowel uw gevel als uw kozijnen toe waardoor uw pand er weer stralend en representatief uitziet! Wij zorgen altijd voor de beste oplossing, niet alleen qua looks maar ook zeker qua kosten! Zoals benoemd, het is en blijft de eerste indruk die bezoekers en (potentiele) klanten krijgen bij aankomst!

Wij gaan graag samen met u in gesprek om een zo goed mogelijke indruk van uw vraag te krijgen, na inspectie benoemen wij onze bevindingen en zorgen we voor de juiste aanpak! Dit kan een eenmalige schoonmaakbeurt zijn of een periodiek plan om uw uitstraling optimaal te houden! Dit alles naar uw eigen wensen!

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Gerealiseerde opdrachten:

gevelreiniging

Doordat vuil ongehinderd zijn gang kan gaan aan de buitenkant van je pand worden de muren geleidelijk aan viezer en viezer. Door deze periodiek te laten reinigen voorkom je schade aan je voegen en een vuile laag over je muren.

Bewassing houtdelen

Het jaarlijks onderhoud van de buitenkant van je woning zorgt voor een langere levensduur en daarbij ook een kostenbesparing. Ook oogt dit natuurlijk veel beter, zoals bij deze woning in Leeuwarden te zien is!

Ontstickeren raamwerk

Voor Two-Wrap in Sneek hebben we de ramen van een winkel in Leeuwarden ontdaan van stickers welke waren beplakt met reclamemateriaal.

Oplevering woningen Almere

Dit is 1 van de 17 woningen in Almere die wij voor de verkoop compleet hebben gereinigd.

Gevelreiniging woning

Muren worden dag in dag uit blootgesteld aan verschillende soorten vuil, het periodiek reinigen van de stenen muren zorgt voor een langere levensduur en een prachtig aanzicht.

Dieptereiniging vloer

Vloeren die jaren veelvuldig worden gebruikt worden continu blootgesteld aan vuil onder bijvoorbeeld je schoenen, door een dieptereiniging zorgen we ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?