Over ons

In maart 2016 is Mannen van Schoon opgericht, startend met in totaal 3 man bedienden wij voornamelijk de lokale markt. Met de focus op specialistische schoonmaak groeide Mannen van Schoon al snel uit tot een bedrijf waar 10 man dagelijks de meest uiteenlopende schoonmaakklussen uitvoeren.

Wat veel klanten van ons waarderen, zijn de korte lijnen. Dit staat bij ons hoog in het vaandel; Direct contact met degene die het voor u kan regelen!

Met momenteel in totaal 10 man en 5 bedrijfsbussen kunt u ons door heel Noord-Nederland tegenkomen!

Bij Mannen van Schoon hechten wij veel waarde aan werkplezier, we willen dat onze medewerkers met een glimlach naar het werk gaan! Zo evalueren we iedere vrijdagmiddag de werkweek onder het genot van een hapje en drankje! Ook zorgen wij ervoor dat onze medewerkers optimaal op locatie komen, goed materiaal, een degelijke bus en bedrijfskleding! En we organiseren jaarlijks, in ieder geval, 1 bedrijfsfeest. Een stralende werksfeer zorgt bij de klant eveneens voor een stralend resultaat! Iets waar we dagelijks voor gaan!

Wat we doen

Mannen van Schoon kunt u bereiken voor de meest uiteenlopende schoonmaak klussen. Van het verwijderen van graffiti tot het schoonmaken van bloed en overige lichaamssappen. Mannen van schoon is specialist in specialistische reiniging!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?