Dagelijks en periodiek onderhoud

Als bedrijf wilt u zich kunnen focussen op uw core business! Het schoonmaken van het pand moet niet een taak voor u of uw medewerkers zijn. Toch is een schone werkomgeving enorm belangrijk. Zo zorgt een schone werkplek voor tevreden medewerkers en minder ziekteverzuim.

Waarom Mannen van Schoon

Meer dan 10 jaar ervaring

24/7 bereikbaar 7 dagen per week

Razendsnelle communicatie

Mannen van Schoon ontzorgt u graag bij het periodiek en/of dagelijks onderhoud, wij weten als geen ander wat er moet gebeuren voor een schone werkomgeving!

Wist u bijvoorbeeld dat een computer een van de grootste stofbronnen op kantoor is? Het toetsenbord trekt dagelijks stof en vuil aan en is daarmee een bron van bacteriën en virussen.

Ook de vloer, het meubilair en de raambekleding kunnen worden meegenomen in het periodiek onderhoud! Eveneens zorgt dit ook voor een frisse en aangename werkomgeving. Wij begrijpen natuurlijk dat iedere omgeving een andere uitdaging biedt, daarom komen wij graag bij u langs om zo samen een op maat gesneden plan te maken!

Ieder bedrijf is tenslotte anders.

Gerealiseerde opdrachten:

gevelreiniging

Doordat vuil ongehinderd zijn gang kan gaan aan de buitenkant van je pand worden de muren geleidelijk aan viezer en viezer. Door deze periodiek te laten reinigen voorkom je schade aan je voegen en een vuile laag over je muren.

Bewassing houtdelen

Het jaarlijks onderhoud van de buitenkant van je woning zorgt voor een langere levensduur en daarbij ook een kostenbesparing. Ook oogt dit natuurlijk veel beter, zoals bij deze woning in Leeuwarden te zien is!

Ontstickeren raamwerk

Voor Two-Wrap in Sneek hebben we de ramen van een winkel in Leeuwarden ontdaan van stickers welke waren beplakt met reclamemateriaal.

Oplevering woningen Almere

Dit is 1 van de 17 woningen in Almere die wij voor de verkoop compleet hebben gereinigd.

Gevelreiniging woning

Muren worden dag in dag uit blootgesteld aan verschillende soorten vuil, het periodiek reinigen van de stenen muren zorgt voor een langere levensduur en een prachtig aanzicht.

Dieptereiniging vloer

Vloeren die jaren veelvuldig worden gebruikt worden continu blootgesteld aan vuil onder bijvoorbeeld je schoenen, door een dieptereiniging zorgen we ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?